Ina-Elisabeth kjøpte leilighet minuttet unna jobben

Om litt over ett år flytter Ina-Elisabeth Johannessen (30) inn i egen leilighet i Minuttet. Med jobben kun 100 meter unna så kan man trygt si at hun bor minuttet unna jobb.

– Jeg hadde aldri sett for meg å bo midt i byen fordi jeg har trodd at det skulle bli kjempedyrt. Men prosjektet virker veldig bra, og i tillegg til selve boligen så får jeg en liten hems og en balkong jeg kan nyte bylivet fra, sier Ina-Elisabeth Johannessen.

– Gjør hverdagen enklere 

Med sin plassering i det velkjente Schankesmuget, like ved Verdensteateret, ligger Minuttet i umiddelbar nærhet til gågata i Tromsø sentrum. Hvor kulturelle begivenheter står i kø. Med et bredt spekter av restauranter, kaféer og utesteder. Alle med hver sin unike sjarm.

– Det at det er midt i byen er viktig for meg.  Jeg går mye på konserter, kafébesøk og jobber som frisør hos Høst Frisør midt i byen. Å bo så nært alt gjør at hverdagen vil bli mye enklere, sier 30-åringen.

Ble tipset om Minuttet av slektning 

I utgangspunktet var ikke Ina-Elisabeth på boligjakt.

Det var en slektning som tipset meg om Minuttet, og jeg var egentlig ikke var helt på leting etter å kjøpe leilighet. Samtidig var jeg i en situasjon der jeg uansett måtte finne et nytt sted å bo. Jeg sjekket ut Minuttet og synes det så veldig «fresht» og moderne ut.

Boligene står ferdig i 2020

Minuttet ferdigstilles i løpet av første halvår i 2020. Ina-Elisabeth har hittil i livet bodd flere ulike steder – både i Tromsø og utenbys, og ser fram nå til å få sin egen bolig sentralt i byen.

– Jeg har bodd på Slettelva, i Hamna, på Stakkevollan og i Oslo. Det blir fint å komme til Minuttet, og kommer til å bli veldig gøy. Jeg kommer til å spare utrolig mye tid.

Minuttet består av 25 smarte leiligheter i Tromsøs innerste bykjerne. Prosjektet har lagt stor vekt på å utnytte det naturlige lyset og vil ha åpne planløsninger og store vindusflater. Felles for alle enhetene er at de nyter egen balkong og har tilgang til en felles takterrasse på hele 80 kvadratmeter.

Totalpakken til Minuttet gjorde at det ble et lett valg for henne.

Jeg fant ut at dette bare var så rett for meg å kjøpe egen leilighet i Minuttet, og ser veldig fram til overtagelsen til neste år. Den eneste risikoen er at med all tiden jeg sparer, risikerer jeg å bruke alt opp på å shoppe mer, smiler hun.

Drømmer du om å kjøpe egen leilighet?

Sjekk ut Minuttet Borettslag her – sentrumsleiligheter med gunstig finansieringsmodell.

 

Stine Nøtnes Pedersen

911 23 469 
stine@totale.no

Vibeke Pedersen

906 60 348
 vibeke@totale.no

Arkitekt

Borealis Arkitekter

 

MELD DIN INTERESSE

    Jeg gir herved samtykke til å bli kontaktet via e-post og telefon med relevant informasjon om dette prosjektet.
    Se personvernpolicy